Bridle2Fit

INLEIDING
Bridle2Fit is een bedrijf dat wereldwijd actief is in de paardenbranche. Het bedrijf onderscheidt zich doordat ze een uniek concept aanbieden. Zo maakt Bridle2Fit het mogelijk om naar eigen smaak en maat een hoofdstel samen te stellen waarbij het comfort voor het paard centraal staat. Zo zijn de hoofdstellen, bestaande uit verschillende onderdelen, gebaseerd op de anatomie van het paard waardoor de pasvorm en padding optimaal tot hun recht komen. Daarbij zijn de producten van Bridle2Fit in diverse kleuren, maten, pasvormen en uitvoeringen verkrijgbaar waardoor het hoofdstel geheel gepersonaliseerd kan worden voor het paard.

Doordat Bridle2Fit de afgelopen tijd zeer sterk gegroeid is, is er nog geen gebruiksvriendelijk systeem ontworpen dat het proces voor het verwerken van bestellingen overzichtelijk en eenvoudig maakt voor zowel de medewerkers en als de wederverkopers van Bridle2Fit. Momenteel komen de bestellingen bij Bridle2Fit namelijk op diverse manieren binnen en is er nog geen centraal punt waar deze bestellingen kunnen worden geplaatst en vervolgens verwerkt.

AANPAK
Gedurende dit project heb ik het gehele proces van onderzoek tot eindresultaat zelf ingericht. Om eventueel plagiaat of diefstal van deze aanpak te voorkomen heb ik ervoor gekozen om deze niet publiekelijk te tonen binnen dit portfolio project. Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn aanpak voor bij dit project dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

2 Juli 2018

Live Preview

Axure RP, Photoshop, Illustrator

Interaction Design

Project I

8,5

INTERACTION DESIGN (ORDERVERWERKING)

INTERACTION DESIGN (VOORRAADBEHEER)

BRIDLE2FIT STYLE GUIDE